De strijd Verslag Waarom? De fietsers Sponsor! Twitter
40 jaar geleden had brandwondenarts prof.dr. Rudy Hermans een droom: Zijn brandwondenpatiŽnten můesten genezen! Rudy Hermans richtte daartoe een stichting op, De Nederlandse Brandwonden Stichting.

Tegenwoordig overleven mensen ernstige brandwonden bijna altijd. Dat wapenfeit hebben we de afgelopen 40 jaar bereikt. Niet langer overleven, maar kwaliteit van leven is nu de focus. Hoe moet je door met ernstige littekens?

Littekens zijn niet alleen een uiterlijk verschijnsel, maar zorgen ook voor beperkingen. Een arm die niet meer kan strekken, een hand die niet meer kan grijpen.
Hermans' droom komt dichterbij
met een betere revalidatie
Prof.dr. Paul van Zuijlen werkt als bijzonder hoogleraar aan de VU verder aan de droom van Rudy Hermans. Eťn van zijn onderzoeken richt zich op de revalidatie van brandwondenslachtoffers. Een goede revalidatie zorgt namelijk voor minder beperkingen. Voor een betere genezing. Een betere revalidatie zorgt ervoor dat de verwezenlijking van Hermans' droom dichterbij komt.

Help mee, sponsor!
Onderzoek kost geld. De jonge wetenschapper Paul van Zuijlen zit vol briljante ideeŽn, die kunnen leiden naar een betere, wellicht gehele, genezing van brandwonden. Maar dan moet hij wel zijn werk kunnen doen! Daarom vraag ik geld voor dit project: Help mee om de droom van Rudy Hermans te verwezenlijken! Sponsor mijn uitdaging!Sponsor ook!
JA
ik vind het mooi dat Bas deze uitdaging aangaat en daarmee geld ophaalt voor de Brandwonden Stichting. Ik steun dit initiatief van de drie fietsers!
Stap 1: vul bedrag en reden in
sponsorbedrag* Ä ,
ik sponsor omdat*
Stap 2: geef je persoonlijke gegevens
mijn naam*
evt. bedrijfsnaam
adres
pc & plaats
e-mailadres*
Stap 3: klik op aanmelden
Aanmelden!

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht